Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Architect AE-078

Brand: JVD
Fie că purtați un costum formal sau o ținută casual confortabilă, ceasul JVD Architect va fi întotdeauna cel mai bun accesoriu. La prima vedere, cadranul lor albastru închis atrage două cronografii,… Descriere și parametrii

Descriere

Fie că purtați un costum formal sau o ținută casual confortabilă, ceasul JVD Architect va fi întotdeauna cel mai bun accesoriu. La prima vedere, cadranul lor albastru închis atrage două cronografii, mâini și indici de argint, precum și o ștampilă de date la poziția 3. Încheietura este fixată cu o curea de piele într-o culoare maro plăcută. Accesoriul perfect pentru un gentleman modern.

Parametrii

Cronograf
2 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
45 x 55 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde