Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Architect AE-079

Brand: JVD
Fie că purtați un costum formal sau o ținută casual confortabilă, ceasul JVD Architect va fi întotdeauna cel mai bun accesoriu. Cadranul lor negru atrage la prima vedere două cronografii, mâini aurii… Descriere și parametrii

Descriere

Fie că purtați un costum formal sau o ținută casual confortabilă, ceasul JVD Architect va fi întotdeauna cel mai bun accesoriu. Cadranul lor negru atrage la prima vedere două cronografii, mâini aurii și indici, precum și o ștampilă pentru data 3. Poziția este fixată de o curea de piele maro cu o matlasare distinctivă. Accesoriul perfect pentru un gentleman modern.

Parametrii

Cronograf
2 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
45 x 55 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde