Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Sunday Rose SUN-S10

Brand: JVD
Ceasul Sunday Rose de la popularul brand JVD este perfect pentru toate doamnele cu suflet romantic. Cadranul lor luminos atrage la prima vedere cu flori blânde care fac din acest accesoriu o piesă cu… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Sunday Rose de la popularul brand JVD este perfect pentru toate doamnele cu suflet romantic. Cadranul lor luminos atrage la prima vedere cu flori blânde care fac din acest accesoriu o piesă cu adevărat la modă. Carcasa este din oțel inoxidabil. Încheietura este fixată de o curea de piele într-o culoare gri pastel plăcută. Pariați pe un supliment care vă subliniază farmecul și harul natural.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Model strojku
Miyota 2035
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
sur
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
40 x 44 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde