Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

K4G23626

Brand: Calvin Klein
Nu puteți decide dacă să fixeze o brățară încheietura mâinii sau ceas? Apoi pariați pe ceas proiectat de Calvin Klein, care sunt ambele. La prima vedere, ai atrage o plasă de oțel distinctiv roz… Descriere și parametrii

Descriere

Nu puteți decide dacă să fixeze o brățară încheietura mâinii sau ceas? Apoi pariați pe ceas proiectat de Calvin Klein, care sunt ambele. La prima vedere, ai atrage o plasă de oțel distinctiv roz placat cu care arata incredibil de la încheietura mâinii în mod eficient. carcasă din aur roz incadrand cadran argintiu auster cu ele constituie un singur pachet. După ce fixați ceasul la încheietura mâinii, da pofta tinuta si suc.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
aurit - oțel
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
30 x 30 x 8 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile