Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

K4M21146

Brand: Calvin Klein
Ceasurile Calvin Klein impresionează prin designul lor de calitate și designul minimalist. Un cadran este introdus în carcasa din oțel și include o ștampilă practică. Ceasul este fixat la încheietura… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile Calvin Klein impresionează prin designul lor de calitate și designul minimalist. Un cadran este introdus în carcasa din oțel și include o ștampilă practică. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o tracțiune din oțel care se potrivește perfect cu culoarea cadranului. Reglați-vă aspectul, un accesoriu elegant de modă.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie

Funcție

Indicator dată
Datieră

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde