Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

K4U23126 plin de viață

Brand: Calvin Klein
Dacă îți place designul original , cu siguranță vei fi mulțumit de brandul de ceasuri Calvin Klein . Culoarea ceasului arată atemporală, iar chipul ceasului este foarte minimalist . Tensiunea de oțel… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă îți place designul original, cu siguranță vei fi mulțumit de brandul de ceasuri Calvin Klein . Culoarea ceasului arată atemporală, iar chipul ceasului este foarte minimalist . Tensiunea de oțel conic este conectată continuu la carcasa din oțel . Reglați-vă ținuta cu un plus original al mărcii de renume.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
34 x 39 x 9 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile