Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

KLINGA Arctic TW-KLST106-CL010413

Brand: Triwa Cod: hTA108

Descriere

ceasuri suedeză Triwa sunt proiectate pentru toți domnii și doamnele cărora le place să decora cele mai bune accesorii de aprovizionare eleganta si tinuta nejnudnějšímu. cadran albastru pastelat pe un design de la Kling căptușite cu indici semnificativi de aur va ajuta cu siguranta fereastra pentru indicatorul săptămânii data de timbru. carcasă din oțel inoxidabil placat cu aur furnizat ceasuri de lux uite. Chinga cusute la încheietura mâinii din piele netedă. Decora încheietura într-un stil scandinav.

Observații

Ceasul se livrează în Triwacutia originală Triwa.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
38 x 44 x 8 mm
Brand: Triwa

Compania suedeză TRIWA , care a fost infiintata in anul 2007, este o companie tanara si independenta, care este axat pe producerea de Uita-te la și alte accesorii de moda. Filozofie corporativă TRIWA , a cărui ceasuri și accesorii se nasc într-un studio de creatie in Stockholm, "vinde doar ceea ce ne-am purtat."

 

ceas marca TRIWA sunt create de un design modern și suedeză modelul clasic și sunt renumite pentru mare rafinament lor. Pentru unele colecții sunt caracterizate prin detaliu scandinav spectaculos, în timp ce altele sunt concepute ca un sport - scufundări sau aviație, dar întotdeauna în detalii, și se amestecă echilibru între stil și eleganță subtilă sport. Accentul este plasat, de asemenea cu privire la detaliile colorate și o combinație de elemente clasice și moderne . Mark TRIWA-le ca timp sine -. Întotdeauna în evoluție și nu stau pe site-ul

Triwa
zile
:
ore
:
minute
:
secunde