Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Brațară de oțel Gold 18 mm A1000-2437

Brand: Kronaby
Conectată la ceasul suedez Kronaby, creează dependență. Vă veți obișnui foarte repede cu combinația sofisticată de design elegant și conexiunea cu telefonul mobil. Dacă, sunteți dependenți de ceasul… Descriere și parametrii

Descriere

Conectată la ceasul suedez Kronaby, creează dependență. Vă veți obișnui foarte repede cu combinația sofisticată de design elegant și conexiunea cu telefonul mobil. Dacă, sunteți dependenți de ceasul Kronaby, nu trebuie să vă lipsească din echipament o curea de rezervă, care oferă instantaneu o nouă viață ceasului. Brățara de înaltă calitate din oțel inoxidabil are un aspect elegant . Oferiți-i un nou stil ceasului Kronaby.

Spoturi

Brățara se potrivește cu carcasa ceasului Kronaby cu un diametru de 43 mm.

Aici puteți citi un articol despre ceasurile Kronaby în revista Panorama secolului 21.

Parametrii

Spona - materiál
oțel
Povrchová úprava - spona
Acoperire PVD
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Curea
oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aurie
zile
:
ore
:
minute
:
secunde