Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Curea din oțel rosegold 18 mm 2660

Brand: Kronaby
Conected watch Kronaby suedeze creează dependență. Vă veți obișnui foarte repede cu combinația sofisticată de design elegant și conexiunea cu telefonul mobil. Dacă, sunteți dependenți de ceasul… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Conected watch Kronaby suedeze creează dependență. Vă veți obișnui foarte repede cu combinația sofisticată de design elegant și conexiunea cu telefonul mobil. Dacă, sunteți dependenți de ceasul Kronaby, nu trebuie să vă lipsească din echipament o brățară de rezervă, care oferă instantaneu o nouă imagine ceasului. Brățara de înaltă calitate din oțel inoxidabil are un aspect elegant . Oferiți-i ceasului Kronaby o nouă imagine.

Spoturi

Brățara se potrivește cu carcasa ceasurilor Kronaby cu un diametru de 43 mm.

Aici puteți citi un articol despre ceasurile Kronaby în revista Panorama secolului 21.

Parametrii

Spona - materiál
oțel
Povrchová úprava - spona
Acoperire PVD
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Curea
oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
aur roz
zile
:
ore
:
minute
:
secunde