Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Vodotěsné Connected watch Apex S0730/1

Brand: Kronaby Cod: hKB003

Descriere

Un moment în care ceasurile au fost folosite doar ca un indicator al timpului sunt de mult apuse. încheieturi noastre sunt din ce în ce împodobesc ceasuri, care se pot conecta cu smartphone. Marca suedeză Kronaby hotărât să creeze, cu ajutorul ceasurilor precise, cele mai bune ceasuri inteligente din lume care arată ca un ceas clasic. precizie scandinav flops și tu și fixați colecția de ceas de mână de la Apex. negru lor formați la prima vedere, cu mâinile luminescente și cifre, precum și un ciferníčkem separat World Time. Carcasa este realizata din cele mai fine din oțel inoxidabil, curea din piele bej pentru un aspect elegant. potențialul. ceasuri conectate (ceasuri, care sunt conectate la un smartphone, dar nu un apel telefonic sau a trimite mesaje), dar cele mai multe vor aprecia la conexiunea lor cu telefonul inteligent.

IMPERMEABILIZARE
Unic lor este rezistent la apă până la 100 m, grație căreia ceas poate chiar scufundări

. Dar, în scopul de a menține rezistența la apă, nu recomandăm scufundări cu ajutorul butoanelor de control.

BATERIE
de viață a bateriei (acest lucru este de tip CR3032) depinde de funcțiile de utilizare de până la 2 ani. Așa că nu trebuie să caute un loc pentru a reîncărca.

BATERIE
de viață a bateriei depinde de cât de des utilizați funcții inteligente ceasuri. Când aceste funcții complete de oprire a bateriei va dura până la 2 ani. Așa că nu trebuie să găsească rapid un loc pentru a reincarca - trebuie doar să dezactivați Bluetooth și urmăriți-vă ultima taxat pentru mai multe ore.

CARACTERISTICI
Setare fus orar automată
O caracteristică ideală pentru cei care poartă care călătoresc în mod frecvent. Fie că vă aflați în orice ceas fus orar va arăta întotdeauna ora locală exactă.

Data exactă
O singură apăsare buton pentru a obține informații cu privire la data exactă.

avertisment
alerte de vibrații Multumesc, veți fi întotdeauna informat cu privire la apelurile primite și SMS-uri. Aveți posibilitatea să setați alerte numai de la persoane de interes pentru tine. Ceasuri astfel încât să nu va fi deranjat de vibrații excesive.

Respingerea unui apel
Aveți nevoie pentru a respinge și nu vreau trăgând un telefon mobil din buzunar? Doar o simplă apăsare de ceasul Kronaby și telefonul instantaneu se oprește de apel.

Ceas cu alarmă vibratoare
Tu te ridici pentru munca mult mai devreme decat partenerul tau? Si tu nu vrei să mă trezesc ceas cu alarmă ei cu voce tare? Du - te la culcare cu ceas Kronaby încheietura mâinii și dimineața te trezești vibrații tăcut bine.

Sesiunea de monitorizare de lungă durată
Faptul că mult timp de zi nesănătoase, este nici o veste. Fa ceva pentru sănătatea ta și fixați ceasul la încheietura mâinii Kronaby. Odată ce ați extins perioada de inactivitate, vibrațiile subtile vă reamintesc că nu trebuie să faci ceva rapid.

pedometru
Mișcare pentru sănătate! Amplasat într - o aplicație mobilă, numărul de pași pe care merge pe jos în fiecare zi și du - te cu ceas Kronaby spre un stil de viață mai sănătos.

timp dual
Uita-te la față din colecția Apex va livra una din ciferníčkem mai mici în cazul în care vă puteți seta o lume timp. Vei ști întotdeauna exact ce oră este în New York, Sydney si Tokyo.

Timer
In lumea agitata de azi, este eficient cheie de gestionare a timpului pentru a succesului. Oprește-te în mod constant verifica ceas și stresul este ceea ce trebuie încă să prind. vibratii blande vă va avertiza că este necesar să se meargă la o întâlnire de afaceri sau conferință.

controlând camera
Fiecare dintre noi vrea să amintiri placute de momente fericite pentru a păstra cât mai mult posibil. Fie că te duci pentru o petrecere plin de noroi sau cu familia sa la grădina zoologică, ceas mulțumită Kronaby ați luat parte toate descriere, coordonator etc. și tu. Pur și simplu loc telefonul mobil într-un loc adecvat și apăsarea unui buton de pe ceas pentru a rula pe trăgaci.

telefon constatare
Nu la ceva ce nu se poate și telefonul nu este în plus față de găsirea. Ceasul Kronaby pe încheietura mâinii nu se va întâmpla niciodată. La doar o apăsare de buton și telefonul veți auzi imediat.

muzica de control
Muzica poate afecta starea de spirit noastre, fie pozitiv, fie negativ. Cu muzica de lansare imediat, prin intermediul ceas întotdeauna într-o stare de spirit buna.

Introducerea Funcția acasă
V-ați mutat într-un oraș mai mare și întotdeauna au problema lovit acasă? Sau stai într-un hotel și vă este teamă că veți avea o problemă să-l găsească? Cu această caracteristică, puteți fi siguri că niciodată nu vei pierde. Apăsați butonul de pe ceas Kronaby și du - te.

loc amintindu
O altă funcție care împiedică rătăcitor, spațiul funcție de memorie. Înainte de a merge să explorați străzile din oraș sau drum forestier scofâlcit, aveți grijă să apăsați Geotag - trebuie doar să întotdeauna lovit înapoi la locul de unde a pornit aventura.

COMPATIBILITATE
Bluetooth 4.1+
Android 5.0 și mai mare
iOS 9 și mai mare

Parametrii

Povrchová úprava - spona
s PVD povlakem
Spona - materiál
ocel
Cronograf
1 cronograf
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Lățimea curelușei
22 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Bej
Sticlă
antireflex - safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
43 x 52 x 13,3 mm

Funcție

Alte
notificări din telefonul mobil - ceas dual - pedometru - vibrační alarm - Bluetooth - radio controlat
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde