Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Vodotěsné Connected watch Carat S0669/1

Brand: Kronaby Cod: hKB007

Descriere

Un moment în care ceasurile au fost folosite doar ca un indicator al timpului sunt de mult apuse. încheieturi noastre sunt din ce în ce împodobesc ceasuri, care se pot conecta cu smartphone. Brandul suedez Kronaby își propune să stabilească cu precizie de ceasornic cel mai bun ceas inteligent din lume care uita - te la prima vedere ca un ceasuri clasic elegant. precizie scandinav flops și tu și fixați colecția de ceas de mână de la Carat, care sunt concepute pentru femei , cu o înclinație pentru accesorii de moda. albastru lor întuneric formați la prima vedere, cu designul său tradițional. albastru închis este, de asemenea, mândru de curea din piele netedă. Carcasă din ceas roz din oțel inoxidabil placat cu aur adaugă un aspect luxos. potențialul. ceasuri conectate (ceasuri, care sunt conectate la un smartphone, dar nu un apel telefonic sau a trimite mesaje), dar cele mai multe vor aprecia la conexiunea lor cu telefonul inteligent.

IMPERMEABILIZARE
Unic lor este rezistent la apă până la 100 m, grație căreia ceas poate chiar scufundări

. Dar, în scopul de a menține rezistența la apă, nu recomandăm scufundări cu ajutorul butoanelor de control.

BATERIE
de viață a bateriei (acest lucru este de tip CR3032) depinde de funcțiile de utilizare de până la 2 ani. Așa că nu trebuie să caute un loc pentru a reîncărca.

CARACTERISTICI
Setare fus orar automată
O caracteristică ideală pentru cei care poartă care călătoresc în mod frecvent. Indiferent dacă vă aflați în orice fus orar, ceasul vă va arăta întotdeauna ora exactă locală.

Data exactă
Apăsați o dată butonul pentru a obține informații despre data exactă.

avertisment
Datorită avertizării privind vibrațiile, veți fi întotdeauna informați cu privire la apelurile primite și la mesajele SMS. Aveți posibilitatea să setați alerte numai de la persoane de interes pentru tine. Ceasul dvs. nu vă va deranja niciodată cu vibrații excesive.

Respingeți un apel
Trebuie să respingeți un apel și nu doriți să scoateți telefonul mobil din buzunar? Pur și simplu apăsați Kronaby și telefonul se oprește din nou.

Alarmă vibrații
Începi să lucrezi mult mai mult decât partenerul tău? Și nu vrei să-l trezești cu o alarmă puternică? Du-te la culcare cu Kronaby încheietura mâinii Kronaby și dimineața vei auzi o vibrație blândă și silențioasă.

Monitorizare lungă a sesiunii
Faptul că sesiunea lungă este nesănătoasă nu este nouă. Fa ceva pentru sănătatea ta și fixați ceasul la încheietura mâinii Kronaby. Odată inactiv pentru o lungă perioadă de timp, vibrațiile blânde vă informează că trebuie să faceți ceva rapid.

pedometru
Mutați la sănătate! Setați numărul de pași pe care doriți în fiecare zi în aplicația dvs. mobilă, pentru a vă face ceasul KronabyKronaby un stil de viață mai sănătos.

timer
În lumea agitată de astăzi, planificarea eficientă a timpului este cheia succesului. Oprește-te în mod constant verifica ceas și stresul este ceea ce trebuie încă să prind. Vibrațiile fine vă vor avertiza mereu că trebuie să mergeți la o întâlnire de afaceri sau la o întâlnire.

Controlul camerei
Fiecare dintre noi vrea să păstreze cât mai mult timp amintirile petrecute în momente plăcute. Fie că te duci pentru o petrecere plin de noroi sau cu familia sa la grădina zoologică, ceas mulțumiri Kronaby vei fi parte din toate fotografiile ați luat prea. Plasați doar telefonul mobil în locul potrivit și apăsați butonul ceas pentru a declanșa declanșatorul.

Găsiți telefonul
Nu vrei, nu poți face nimic și mobilul tău nu este încă disponibil. Ceasul Kronaby pe încheietura mâinii nu se va întâmpla niciodată. La doar o apăsare de buton și telefonul veți auzi imediat.

muzica de control
Muzica poate afecta starea de spirit noastre, fie pozitiv, fie negativ. Cu muzică instantanee, veți fi întotdeauna bine reglate cu ceasul.

Funcția Home Deployment
Te-ai mutat într-un oraș mai mare și ai probleme să te întorci acasă? Sau ați rămas la hotel și vă temeți că veți avea probleme la găsirea acestuia? Cu această caracteristică, sunteți sigur că nu vă veți pierde niciodată. Apăsați butonul de pe ceasul Kronaby și puteți merge.

Ține minte locul
O altă caracteristică care împiedică rătăcirea este funcția de memorie. Înainte de a merge să explorați străzile din oraș sau drum forestier scofâlcit, aveți grijă să apăsați Geotag - trebuie doar să întotdeauna lovit înapoi la locul de unde a pornit aventura.

COMPATIBILITATE
Bluetooth 4.1+
Android 5.0 și mai mare
iOS 9 și mai mare

Parametrii

Povrchová úprava - spona
pozlacená
Cronograf
Fără cronografe
Spona - materiál
ocel
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
safir - antireflex
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
38 x 45,5 x 12 mm

Funcție

Alte
Bluetooth - notificări din telefonul mobil - vibrační alarm - radio controlat - pedometru
zile
:
ore
:
minute
:
secunde