Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Vodotěsné Connected watch Sekel S0720/1

Brand: Kronaby Cod: hKB022

Descriere

Timpurile în care ceasurile erau fost folosite doar ca indicator al timpului sunt de mult apuse. Pe mână tot mai des purtăm ceasuri, care se pot fi conectate cu smartphone. Marca suedeză Kronaby și-a stabilit ca scop, să creeze cu o precizie de ceasornic, cel mai bun ceas inteligent din lume, care la prima vedere arată ca un ceas clasic elegant. Lăsați-vă captivați de precizia scandinavă și încheiați-vă pe mână un ceas din colecția Sekel. Cadranul din argint vă va captiva de la prima vedere, cu acele indicatoare luminiscente și cu diferiți indicatori, precum și cu un cadran separat pentru World Time. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil de cea mai înaltă calitate, iar curelușa netedă maro din piele naturală îi conferă un aspect elegant. Potențialul connected watch (ceasuri, care pot fi conectate la un smartphone, dar nu au apel telefonic și nu trimit mesaje), îl veți aprecia la justa valoare abia după conectarea lor cu telefonul inteligent.

ETANȘ
Unicitatea acestor ceasuri constă în etanșul de până la 100 m, datorită căreia vă puteți chiar scufunda.Dar, pentru a menține etanșul, nu recomandăm să utilizați în timpul scufundărilor, butoanele de control.

BATERIA
Logivitatea bateriei (vorbim despre tipul CR3032) în dependență de funcțiile utilizate va ține până la 2 ani. Așa că nu va trebui să cautați unde să reîncărcați ceasul.

FUNCȚII
Setare automată a fusului orar
O caracteristică ideală pentru cei, care călătoresc în mod frecvent. Fie că vă aflați în orice fus orar, ceasul va arăta întotdeauna ora locală exactă.

Data exactă
Printr-o singură apăsare pe buton, veți obține informații cu privire la data exactă.

Atenționare
Datorită vibraâiilor, veți fi întotdeauna informat cu privire la apelurile și SMS-urile primite. Aveți posibilitatea să setați atenționarea, numai de la persoanele care doriți. Astfel nu veți fi permanent deranjat de vibrații excesive.

Respingerea unui apel
Aveți nevoie să respingeți un apel și nu doriți să scoateți telefonul mobil din buzunar? Doar o singură apăsare pe buton și telefonul Kronaby va opri imediat apelul.

Alarmă vibratoare
Vă treziți la muncă mult mai devreme decat partenera dumneavoastră și nu doriți s-o treziți ? Mergeți la culcare cu ceasul pe mână și Kronaby dimineață vă va trezi cu vibrații nezgomotoase.

Monitorizarea șederii excesive
Faptul că nu e chiar sănătos să fiți așezat toată ziua e binecunoscut. Faceți ceva pentru sănătatea dumneavoastră, și puneți pe mână un ceas Kronaby. După o perioada de inactivitate, vibrațiile fine vă vor atenționa, că trebuie să acționați rapid.

Pedometru
Mișcându-ne spre sănătate! Instalați-vă o aplicație mobilă, care va număra pașii pe care trebuie să/i mergeți în fiecare zi și împreună cu ceasul Kronaby porniți spre un stil de viață mai sănătos.

Timp dual
Cadranul ceasurilor din colecția Sekel vă va uimi print-un cadran mai mic, în care puteți seta o oră din lume. Astfel veți ști întotdeauna exact ce oră este în New York, Sydney sau Tokyo.

Timer
In lumea agitata de azi, cheia eficienței și succesului este gestionare timpului. Nu mai verificați permanent ceasul și nu vă mai stresați că trebuie să le reușiți pe toate. Vibrațiile fine, vă vor avertiza că e necesar să meargeți la o întâlnire de afaceri sau la ședință.

Gestionarea fotografierii
Fiecare dintre noi vrea să păstreze amintirile plăcute și momente fericite cât mai mult timp. Fie mergeți la petrecere sau cu familia la grădina zoologică, datorită Kronaby veși fi în toate pozele. Pur și simplu puneți telefonul mobil într-un loc potrivit și prin apăsarea unui buton de pe ceas puteți face poze.

Localizarea telefonului
Nu aveți timp, nu reușiți și mai mult ca atât nu știți unde ați lăsat telefonul mobil. Cu ceasul Kronaby pe mână nu o să vi se întâmple niciodată așa ceva. Doar o apăsare de buton și veți auzi telefonul imediat.

Gestionarea muzicii
Muzica poate influiența starea noastră de spirit, fie pozitiv sau negativ. Cu lansarea imediată, prin apăsarea butonului de la ceas, veți fi întotdeauna bine dispuși.

Funcția acasă
V-ați mutat într-un oraș mai mare și găsiți problematic casa? Stați la hotel și vă este frică că nu-l veți găsi? Cu această funcție, puteți fi siguri, că niciodată nu vă veți pierde. Apăsați butonul de pe ceasul Kronaby și la drum.

Memorarea locului
O altă funcție care previne rătăcirea, este funcția de memorare a locului. Înainte de a merge să explorați străzile din oraș sau drumul din pădure departe de lume, apăsați butonul Geotag – care vă va aduce înapoi la locul de unde a pornit aventura.

COMPATIBILITATE
Bluetooth 4.1+
Android 5.0 și mai mare
iOS 9 și mai mare

Parametrii

Cronograf
1 cronograf
Spona - materiál
ocel
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Lățimea curelușei
22 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
antireflex - safir
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
43 x 52 x 13,3 mm

Funcție

Alte
pedometru - ceas dual - Bluetooth - radio controlat - vibrační alarm
Luminiscență
indicator și index
zile
:
ore
:
minute
:
secunde