Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

L15763/1 

Brand: Lotus Cod: hLT957

Descriere

Uita - te de brand proiectat de Lotus la prima vedere dragoste toate doamnele cu o înclinație pentru accesorii elegant. Sechestra farmecul lor prea. Carcasă din oțel inoxidabil oferă o strălucire de lux aurită galben , adaugă el, umeri la patrat cu cristale transparente. cadran alb decorat cu două cronometre de aur, de aur sunt , de asemenea , mâinile luminescente și indexurile. Chinga încheietura ceas capsate din plastic alb, ceea ce le confera un aspect modern. Bucurați-vă de un supliment pe care oricine poate trece cu vederea.

Observații

Ceasul se livrează în Lotuscutia originală Lotus.

Parametrii

Cronograf
2 cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
alb
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Greutate
87
Dimensiune
31,5 x 40 x 11 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator
Brand: Lotus

Lotus ceasuri succes constă în combinația de calitate clasic și un design modern

. Datorită celor mai noi tehnologii de fabricație poate oferi atât un preț foarte accesibil. Ceasuri Lotus Excel execuție precise. Seria Marc Marquez este o ediție specială de Moto GP și este decorată în aparență závodnického.

Lotus
zile
:
ore
:
minute
:
secunde