Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

L15785/3

Brand: Lotus Cod: hLT953

Descriere

Uita - te de brand Lotus a lovit pe toți maeștrii cu o înclinație pentru accesorii neobișnuite. La prima vedere , ele atrag detalii verzi care decorează indici, cu ace de design si carcasa din otel rama. Cadranului negru are două cronograf cu data și ziua săptămânii, negru, de asemenea, are curea din plastic mai masive. Adu-tinuta ta accesoriu timpul liber pe care tocmai te obosit.

Parametrii

Cronograf
2 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Greutate
104
Dimensiune
46 x 52 x 13 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator și index
Brand: Lotus

Lotus ceasuri succes constă în combinația de calitate clasic și un design modern

. Datorită celor mai noi tehnologii de fabricație poate oferi atât un preț foarte accesibil. Ceasuri Lotus Excel execuție precise. Seria Marc Marquez este o ediție specială de Moto GP și este decorată în aparență závodnického.

Lotus
zile
:
ore
:
minute
:
secunde