Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

L15806/2

Brand: Lotus Cod: hLT946

Descriere

Ceasuri concepute de Lotus de brand sunt accesoriul perfect pentru un accesoriu pentru fiecare om , cu o înclinație pentru accesorii elegant. Cu un design plin de culoare se potriveste aproape orice tinuta. cferník albastru închis împodobit cu mâinile și indicii luminescente, care fac perfectă, veți vedea ora actuală, există, de asemenea, dater necesare. Incheieturilor ceas capsate, curea din material plastic rezistent în negru, care va dura mult timp ca noi. Pariați pe accesoriu care nu te lasă în jos.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
cauciuc
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
45 x 51 x 13 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
Brand: Lotus

Lotus ceasuri succes constă în combinația de calitate clasic și un design modern

. Datorită celor mai noi tehnologii de fabricație poate oferi atât un preț foarte accesibil. Ceasuri Lotus Excel execuție precise. Seria Marc Marquez este o ediție specială de Moto GP și este decorată în aparență závodnického.

Lotus
zile
:
ore
:
minute
:
secunde