Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

L15921/2

Brand: Lotus Cod: hLT912

Descriere

Ceasuri proiectat de Lotus de brand poate livra orice tinuta o doză bună de lux și eleganță. Sechestra farmecul lor prea. cadran brun este decorat cu trei cronografe cu data, zi a săptămânii și timp de 24 de ore pe zi. Caracteristica cea mai proeminentă este , dar cu siguranta roz carcasa purcea și rezistență ramă din oțel inoxidabil cu model interesant și distinctiv. Răsfățați-vă cu un accesoriu care nu te lasă în jos.

Observații

Ceasul se livrează în Lotuscutia originală Lotus.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
oțel - aurit
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
37 x 41 x 9 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator
Brand: Lotus

Lotus ceasuri succes constă în combinația de calitate clasic și un design modern

. Datorită celor mai noi tehnologii de fabricație poate oferi atât un preț foarte accesibil. Ceasuri Lotus Excel execuție precise. Seria Marc Marquez este o ediție specială de Moto GP și este decorată în aparență závodnického.

Lotus
zile
:
ore
:
minute
:
secunde