Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Montreal 2010804

Brand: Lacoste Cod: hLA800

Descriere

Ceasurile Lacoste sunt adaosul potrivit pentru orice gentleman modern. Fața lor neagră vă duce la prima vedere cu trei cronografe cu data, ziua și săptămâna și 24 de ore, datorită mâinilor distincte ale indicilor și cifrelor, veți putea vedea întotdeauna timpul curent. Culoarea neagră are, de asemenea, o curea din piele cu cusături contrastante. Pariați pe un add-on care îți îmbunătățește perfect echipamentul tău formal și de petrecere a timpului liber.

Observații

Ceasul se livrează în Lacostecutia originală Lacoste.

Parametrii

Cronograf
3 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
44 x 48 x 12 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Brand: Lacoste

Legenda Lacoste sa născut r. 1933, atunci când René Lacoste revoluționat guler noul său tenis "polo tricoul lui. Acum este marca Lacoste stil de viață care combină eleganța și confortul și include o colecție largă de femei, îmbrăcăminte pentru bărbați și copii, pantofi, parfumuri, accesorii din piele, ochelari, curele, ceasuri de mana si de curs. Brand de moda Lacoste reprezintă nu viziona doar, dar, de asemenea parfumuri și bijuterii.

Citeste articolul despre brand Lacoste în orologera revista!

Lacoste
zile
:
ore
:
minute
:
secunde