Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Seattle 2010799

Brand: Lacoste Cod: hLA764

Descriere

Ceasuri concepute de Lacoste sunt dreptul pentru toți oamenii care caută supliment de calitate pentru a revitaliza de timp liber tinuta. cadran negru, decorat cu un model de detalii de carbon și portocaliu dau vână. Thanks indici luminescente și mâinile sunt în momentul în care vedeți mijlocul nopții. Chinga de silicon capsate-ceas de mână , care este foarte plăcut la atingere, bine întreținute și arată ca nou pentru o lungă perioadă de timp. Întreg, ilustrează perfect carcasa masivă din oțel inoxidabil. Răsfățați-vă cu accesorii de calitate și să fie în orice situație.

Observații

Ceasul se livrează în Lacostecutia originală Lacoste.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
43 x 47 x 12 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator și index
Brand: Lacoste

Legenda Lacoste sa născut r. 1933, atunci când René Lacoste revoluționat guler noul său tenis "polo tricoul lui. Acum este marca Lacoste stil de viață care combină eleganța și confortul și include o colecție largă de femei, îmbrăcăminte pentru bărbați și copii, pantofi, parfumuri, accesorii din piele, ochelari, curele, ceasuri de mana si de curs. Brand de moda Lacoste reprezintă nu viziona doar, dar, de asemenea parfumuri și bijuterii.

Citeste articolul despre brand Lacoste în orologera revista!

Lacoste
zile
:
ore
:
minute
:
secunde