Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Nikolaj 143GDG3-MG20

Brand: LLARSEN
Indiferent dacă purtați o cămașă călcat cu precizie sau o ținută casual confortabilă, ceasul LLarsen vă va tonifica întotdeauna ținuta. Fața lor într-o culoare plăcută de un albastru închis vă va… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Indiferent dacă purtați o cămașă călcat cu precizie sau o ținută casual confortabilă, ceasul LLarsen vă va tonifica întotdeauna ținuta. Fața lor într-o culoare plăcută de un albastru închis vă va impresiona la prima vedere cu un design minimalist și o secundă excentrică în poziția 6. Cadranul este acoperit cu un cristal de safir, care este mai rezistent la zgârieturi și păstrează strălucirea strălucitoare chiar și după ani de purtare. Carcasa este realizată din oțel placat cu aur de înaltă calitate, precum și o tracțiune din Milano care se adaptează la circumferința încheieturii mâinii, fără a fi nevoie de scurtare profesională. Decorează cu un domn demn autentic.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
1 cronograf
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
brățară milanese - aurit - oțel
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
41 x 46 x 7 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde