Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

LC06787.437 Dárkový set

Brand: Lee Cooper
Îți plac răsfățarea accesoriilor elegante? Atunci nu trebuie să-ți lipsească ceasurile Lee Cooper într-un set cadou cu o curea de piele de rezervă. La prima vedere, vei fi atras de chipul ceasului cu… Descriere și parametrii

Descriere

Îți plac răsfățarea accesoriilor elegante? Atunci nu trebuie să-ți lipsească ceasurile Lee Cooper într-un set cadou cu o curea de piele de rezervă. La prima vedere, vei fi atras de chipul ceasului cu un motiv frumos de flori care îți va ridica starea de spirit de fiecare dată când te uiți la ceas. Carcasa supermetală este urmată de o mișcare roz aurie Milan, care se adaptează perfect formei încheieturii. În funcție de starea de spirit sau de ținută, îți poți schimba AVC-ul cu o curea de piele autentică . Dacă sunteți în căutarea unui ceas de modă la un preț avantajos, ceasurile Lee Cooper sunt ceasul potrivit.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - supermetal
Curea
aurit - brățară milanese - piele - metal comun
Culoarea curelei/brățării
aur roz - albastru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
70
Dimensiune
36,5 x 40 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde