Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

LC06791.060

Brand: Lee Cooper
Căutați un ceas care se potrivește aproape oricărei ținute de agrement? Atunci nu trebuie să ratați ceasul de modă Lee Cooper . Pe fața gri închis, sunt scoase mâini argintii cu indici simpli. Husa… Descriere și parametrii

Descriere

Căutați un ceas care se potrivește aproape oricărei ținute de agrement? Atunci nu trebuie să ratați ceasul de modă Lee Cooper . Pe fața gri închis, sunt scoase mâini argintii cu indici simpli. Husa supermetală de calitate este urmată de o mișcare perfect adaptabilă din Milano în designul armatei . Tratează-te la ceasuri care nu te vor dezamăgi.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
supermetal - Acoperire PVD
Curea
metal comun - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
multicoloră
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
85
Dimensiune
42 x 50 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde