Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

LC06821.060

Brand: Lee Cooper
Ai blugi din legendarul Lee Cooper în garderoba ta? Acum puteți adăuga un ceas elegant care vă va regla aspectul. Designul lor cu totul negru va atrage atenția la prima vedere, făcându-l potrivit… Descriere și parametrii

Descriere

Ai blugi din legendarul Lee Cooper în garderoba ta? Acum puteți adăuga un ceas elegant care vă va regla aspectul. Designul lor cu totul negru va atrage atenția la prima vedere, făcându-l potrivit pentru aproape orice ținută. Cadranul modelat este decorat cu mâini rosegold cu indexuri simple. Carcasa pătrată supermetală împreună cu tragerea metalică formează un întreg perfect. Pariați pe ceasul Lee Cooper și nu veți regreta.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
supermetal - Acoperire PVD
Curea
metal comun
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
70
Dimensiune
30 x 34 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde