Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

LC06846.390

Brand: Lee Cooper
Ceasul Lee Cooper este perfect pentru orice bărbat modern cu un stilou pentru accesorii de design. Cadranul lor albastru impresionează la prima vedere cu trei cronografii cu o funcție de timp dublă… Descriere și parametrii
Design de culoare (2):
Mai

Descriere

Ceasul Lee Cooper este perfect pentru orice bărbat modern cu un stilou pentru accesorii de design. Cadranul lor albastru impresionează la prima vedere cu trei cronografii cu o funcție de timp dublă și un indicator de 24 de ore ; carcasă Supermetalové împreună cu tensiunea de metal pentru a forma un întreg perfect. Faceți-vă accesorizând tendințele trendy.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
supermetal
Curea
metal comun
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
110
Dimensiune
46 x 54 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
ceas dual - cardan 24 ore
zile
:
ore
:
minute
:
secunde