Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

LC06851.060

Brand: Lee Cooper
Ceasul Lee Cooper este perfect pentru orice bărbat modern cu un stilou pentru accesorii de design. Cadranul lor gri atrage la prima vedere un timbru de date neobișnuit cu un indicator de zi /… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul Lee Cooper este perfect pentru orice bărbat modern cu un stilou pentru accesorii de design. Cadranul lor gri atrage la prima vedere un timbru de date neobișnuit cu un indicator de zi / săptămână care domină întreaga față a ceasului. carcasă Supermetalové împreună cu tensiunea de metal pentru a forma un întreg desăvârșit și are un finisaj PVD. Faceți-l pe Lee Cooper uite fericit și nu veți regreta.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
supermetal - Acoperire PVD
Curea
metal comun - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
sur
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Hmotnost
100
Dimensiune
46 x 54 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
ceas dual - cardan 24 ore
zile
:
ore
:
minute
:
secunde