Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Set cadou LC06787.430

Brand: Lee Cooper
Vă place să vă răsfățați cu accesorii elegante? Atunci nu ar trebui să vă lipsească ceasul marca Lee Cooper într-un set cadou cu o curea de rezervă din piele. La prima vedere, veți fi atras cu… Descriere și parametrii

Descriere

Vă place să vă răsfățați cu accesorii elegante? Atunci nu ar trebui să vă lipsească ceasul marca Lee Cooper într-un set cadou cu o curea de rezervă din piele. La prima vedere, veți fi atras cu siguranță de cadranul alb, decorat cu motive stelare cu pietre strălucitoare. Pe carcasa metalică vine o brățară milaneză aurită, care se adaptează perfect formei încheieturii. În funcție de starea de spirit sau de ținută, vă puteți schimba brățara cu o curea de piele autentică. Dacă sunteți în căutarea unui ceas la modă, la un preț avantajos, ceasurile Lee Cooper sunt cele mai potrivite.

Spoturi

Informații despre așa-numitele. „Metalul“ din care sunt fabricate carcasele ceasurilor Lee Cooper,le găsiți AICI.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
supermetal - aurit
Curea
piele - metal comun - brățară milanese - aurit
Culoarea curelei/brățării
roz - aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Hmotnost
70
Dimensiune
36,5 x 40 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde