loading

Lego Batman Movie Batman 8020837

Codul produsului: hLG047

Lego Batman Movie Batman 8020837Ofertă

Disponibilitate:estimam pe 25.5. la Dv.
Prețul inițial:145 lei
Economisiți:27 lei
Preț:118 lei

Adaugă la Preferate

  • Am redus prețul acestui produs cu 19%. Oferta specială este valabilă până pe 31.05.2018 sau până la epuizarea stocului.
  • Transport gratuit de la 499 lei
LegoBatman Movie Batman 8020837655.61In stock
Eroii atelierului DC Comics a castigat milioane de fani din intreaga lume. Una dintre cele mai populare este cu siguranta Batman. Lua copiii tăi ceas Lego, al carui motiv central este doar un erou într - un costum negru tipic. Curea constă dintr - o parte din material plastic , care se poate desface si catarama din nou. - Lungimea astfel băieții se pot adapta la orice încheietura mâinii parte a pachetului cadou este o figurină în sine liliac om care este gata să lupte. Puteți să-l includă în ceasul și să le facă ca supliment cu adevărat eroică. Trata supliment erou mic la care se încadrează în dragoste la prima vedere.

Spoturi:

Ceasuri si ceasuri LEGO pentru un număr mare de piese mici , care nu sunt potrivite pentru copii sub 6 ani!

Brand:

Lego

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :plast
Curea :plast
Culoarea curelei/brățării :roșu - sur - galben
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :50 m - duș
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :25x30x10 mm

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Lego Batman Movie Batman 8020837
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Produse de marcă
și originale
x
prvni