Politica de confidențalitate la Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” , sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumeavoastrú pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Ajustare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Lego Batman Movie Joker 8020851

Codul produsului: hLG049

Lego Batman Movie Joker 8020851Ofertă

Disponibilitate:estimam pe 29.5. la Dv.
Prețul inițial:144 lei
Economisiți:27 lei
Preț:117 lei

Adaugă la Preferate

  • Am redus prețul acestui produs cu 19%. Oferta specială este valabilă până pe 31.05.2018 sau până la epuizarea stocului.
  • Transport gratuit de la 499 lei
LegoBatman Movie Joker 8020851652.51In stock

Eroii DC Comics au câștigat milioane de fani din întreaga lume. Unul dintre cele mai populare este Joker. Luați ceasurile Lego, a căror temă centrală este eroul într-un costum tipic de culoare. Cureaua este realizată din părți din material plastic care pot fi detașate și fixate din nou - lungimea lor poate fi ajustată la orice încheietură a băieților. Ambalajele cadou sunt, de asemenea, o figură proprie a lui Joker, gata să joace rolul său. Puteți să-l includeți în ceasul dvs. și să îl transformați într-un add-on cu adevărat eroic. Dă-i micului tău erou un add-on că se îndrăgostește la prima vedere.

Spoturi:

Ceasurile LEGO din cauza unui  număr mare de piese mici , nu se recomanda pentru copii sub 6 ani!

Brand:

Lego

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :plast
Curea :plast
Culoarea curelei/brățării :multicoloră
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :50 m - duș
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :25x30x10 mm
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Alegeți din 31 941
de produse
x