Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Iconic Upír 8021780

Brand: Lego
Copiilor tăi le place să se joace cu LEGO ? Atunci îi vor face cu siguranță fericiți. Cureaua este compusă din mai multe verigi colorate ușor de demontat și pot fi combinate și înlocuite liber. Banda… Descriere și parametrii

Descriere

Copiilor tăi le place să se joace cu LEGO ? Atunci îi vor face cu siguranță fericiți. Cureaua este compusă din mai multe verigi colorate ușor de demontat și pot fi combinate și înlocuite liber. Banda are o suprafață hipoalergică, iar cadranul este caracterizat printr- o rezistență crescută la zgârieturi . Ceasul nu conține PVC sau nichel și este rezistent la apă (apa stropitoare, spălarea mâinilor). Este inclusă o figură de vampir care poate fi tunsă la o centură. Alege un ceas cu care să câștige copiii tăi.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
plast
Culoarea curelei/brățării
multicoloră
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
27 x 31 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde