Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ninjago Cole 7001118

Brand: Lego
Dacă copilului dvs. îi place să urmărească serialul Ninjago, ceasul LEGO cu alarmă, in figurina unuia dintre cele șase ninja preferate, îl va face fericit. Ninja Cole are un ecran decorat cu un… Descriere și parametrii

Descriere

Dacă copilului dvs. îi place să urmărească serialul Ninjago, ceasul LEGO cu alarmă, in figurina unuia dintre cele șase ninja preferate, îl va face fericit. Ninja Cole are un ecran decorat cu un afișaj digital cu un număr mare. Figurina are un ceas cu alarmă cu repetiție, noaptea este posibil să iluminați ecranul. Mâinile și picioarele figurinei pot fi mișcate, astfel încât poate arăta un pic diferit în fiecare dimineață. Înălțimea figurinei este de aproximativ 23 cm și este controlată prin apăsarea capului figurii LEGO. Pachetul include doua baterii. Oferiți-le copiilor un accesoriu pentru camera, datorită căruia se vor trezi cu plăcere.

Parametrii

tipul de ceasuri
de masă - ceasuri cu alarmă
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Dimensiune
160 x 240 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde