Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Super Heroes Super Heroes Batman 7001064

Brand: Lego
Ia-ți ceasul de alarmă pentru copii LEGO cu super-eroul tău preferat. Batman are un piept decorat cu un afișaj digital cu un număr mare. Statueta are o alarmă care se repetă timp de noapte poate fi… Descriere și parametrii

Descriere

Ia-ți ceasul de alarmă pentru copii LEGO cu super-eroul tău preferat. Batman are un piept decorat cu un afișaj digital cu un număr mare. Statueta are o alarmă care se repetă timp de noapte poate fi de afișare cu iluminare din spate. Mâinile și picioarele figurii pot fi mișcate, astfel încât poate să arate puțin diferit în fiecare dimineață. Înălțimea figurii este de aproximativ 23 cm și este controlată prin apăsarea capului. Două baterii incluse. Adu-ți copilul în suplimentul de cameră, ceea ce îi va face să se ridice în picioare.

Parametrii

tipul de ceasuri
de masă - ceasuri cu alarmă
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Dimensiune
160 x 240 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde