Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dancing TLJ1622

Brand: Liu.Jo
Îți plac accesoriile jucăușe care nu se plictisesc niciodată? Atunci ceasul Liu.Jo este Liu.Jo pentru tine. Acestea sunt fixate la încheietura mâinii cu o tracțiune din oțel inoxidabil de înaltă… Descriere și parametrii

Descriere

Îți plac accesoriile jucăușe care nu se plictisesc niciodată? Atunci ceasul Liu.Jo este Liu.Jo pentru tine. Acestea sunt fixate la încheietura mâinii cu o tracțiune din oțel inoxidabil de înaltă calitate, dar cadranul este cea mai mare bijuterie. Centrul său negru este înconjurat de un spațiu limpede în care se toarnă cristale clare . Fiecare mișcare va completa zeci de licăriri sclipitoare. Indiferent dacă mergi la o petrecere sau o întâlnire cu ceasul tău, vei fi întotdeauna centrul atenției.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
oțel - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
37 x 41 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde