Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Glamour Globe TLJ1561

Brand: Liu.Jo
Ceasul original de damă din oțel Liu.Jo impresionează prin eleganța, designul original și curat. Circumferința ceasului din lateral este decorată cu pietre. De menționat cadranul neted negru, care se… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasul original de damă din oțel Liu.Jo impresionează prin eleganța, designul original și curat. Circumferința ceasului din lateral este decorată cu pietre. De menționat cadranul neted negru, care se datorează mâinilor și indexurilor distincte de argint perfect lizibile. Fixează-ți ceasul la încheietura mâinii cu lovitura ta favorită din Milano care se adaptează oricărei încheieturi.

Observații

Ceasul se livrează în Liu.Jocutia originală Liu.Jo.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
31 x 31 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde