Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Glamour Square TLJ1559

Brand: Liu.Jo
Ceasurile pătrate au devenit din ce în ce mai la modă în ultima vreme. Liu.Jo această tendință și fixați-vă ceasul Liu.Jo pe încheietura mâinii. Cadranul lor negru se bazează pe un aspect clasic -… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile pătrate au devenit din ce în ce mai la modă în ultima vreme. Liu.Jo această tendință și fixați-vă ceasul Liu.Jo pe încheietura mâinii. Cadranul lor negru se bazează pe un aspect clasic - decorat cu mâini și indici de bronz îngust. Cea mai marcantă caracteristică este cu siguranță carcasa din oțel placat cu aur, care este decorat cu cristale strălucitoare. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii printr-o tracțiune din Milano care se adaptează circumferinței fiecărei mâini. Tratează-te cu un add-on de care nimeni nu va lipsi.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
oțel - brățară milanese - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
26 x 26 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde