Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Garantăm livrarea până de Crăciun - mai multe informații aici.
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Dancing TLJ1004

Brand: Liu.Jo Cod: hLJ162

Descriere

Iti place accesorii jucăușe care nu te opri obtinerea plictisit? Apoi , după cum te uiți la colecția Liu.Jo de dans ideal. Lipeasca-încheietura mâinii de tracțiune de înaltă calitate din oțel inoxidabil trandafir placat cu aur, cea mai mare bijuterie, dar cu siguranță se confruntă. Centrul său de aur roz căptușit spațiu în care přesypávají cristale colorate. Fiecare mișcare și zeci complete de flash-uri spumante. Fie că ceasul merge la o petrecere sau la o dată, ești mereu în lumina reflectoarelor.

Observații

Ceasul se livrează în Liu.Jocutia originală Liu.Jo.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
oțel - aurit
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
37 x 41 mm
Brand: Liu.Jo

Italian de moda marca Liu.Jo a fost infiintata in 1995 ca o mica fabrica de textile. Astăzi, acesta este unul dintre cele mai prestigioase branduri de moda, care se mișcă în lumea modei, bijuterii și ceasuri. Ceasuri Liu.Jo design original

remarcabil și originalitate.

Liu.Jo
zile
:
ore
:
minute
:
secunde