Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Layered TLJ1569

Brand: Liu.Jo
Liu.Jo vor iubi toate femeile care iubesc accesoriile vestimentare la prima vedere. Cadranul lor luminos atrage trei cronografi și mâini luminiscente, care asigură o lizibilitate bună a timpului.… Descriere și parametrii

Descriere

Liu.Jo vor iubi toate femeile care iubesc accesoriile vestimentare la prima vedere. Cadranul lor luminos atrage trei cronografi și mâini luminiscente, care asigură o lizibilitate bună a timpului. Carcasa și tracțiunea sunt realizate din oțel placat cu aur de înaltă calitate. Tratează-te cu un supliment care nu te dezamăgește niciodată.

Parametrii

Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - aurit
Curea
aurit - oțel
Culoarea curelei/brățării
aurie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
36 x 40 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde