Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mini Dancing TLJ1055

Brand: Liu.Jo Cod: hLJ316

Descriere

Ceasul original de damă din oțel Liu.Jo impresionează prin eleganța, designul original și curat. Luneta ceasului este decorată cu pietre de sticlă, care strălucesc orbitor de fiecare dată când te miști. De menționat este și un cadran clar, care se datorează mâinilor luminescente elegante care pot fi citite în întuneric. Pariați pe Liu.Jo watch și nu veți regreta.

Observații

Ceasul se livrează în Liu.Jocutia originală Liu.Jo.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
33 x 37 mm

Funcție

Luminiscență
indicator

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Liu.Jo

Italian de moda marca Liu.Jo a fost infiintata in 1995 ca o mica fabrica de textile. Astăzi, acesta este unul dintre cele mai prestigioase branduri de moda, care se mișcă în lumea modei, bijuterii și ceasuri. Ceasuri Liu.Jo design original

remarcabil și originalitate.

Liu.Jo
zile
:
ore
:
minute
:
secunde