loading

Liu.Jo Sprint Prugna TLJ1144

Codul produsului: hLJ198

Liu.Jo Sprint Prugna TLJ1144

Produsul nu este disponibil. Vă rugăm să alegeți alte produse marca Liu.Jo .
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Liu.JoSprint Prugna TLJ11441522.34out_of_stock

Jucăușenie, puritate și eleganță sportivă. Totul duhnește de Sprint ceas de la atelierul de modă marca italiană Liu.Jo . husă lor decorat cu o ramă placat cu aur și curea împreună pentru a forma o unitate compactă care va face complet pentru brățară sport. Categoric place materialul folosit - silicon este foarte placut la atingere si rezistent la deteriorare datorită proprietăților sale anti-alergice potrivite chiar și pentru doamne cele mai sensibile. culoare Deep Purple vă oferă oomph și este , prin urmare , un complement perfect pentru tinuta de vara. Se decoreaza cu ceasuri care cu siguranță, nimeni nu poate trece cu vederea.

Brand:

Liu Jo

Dicționar de ceasornicărie

Parametrii

Cronograf :Fără cronografe
Dimensiune :medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție :3 ani (2 + 1 Gratis)
Tipul de Mecanism :Quartz - baterie ?Quartz - baterie

cuarț

Carcas :oțel - silicon - parțial aurit
Curea :silicon
Culoarea curelei/brățării :violet
Sticlă ?Geam Sticlă antireflexivă - Un geam protector împotriva reflectării. Cadranul este bine vizibil chiar și la lumina directă.
Hardlex - Cristal mineral durificat cu o suprafață modelată contra zgârăiturilor (patentat de ®Seiko Corporaction).
Cristal mineral - Sticla din aliaj de cuart. Duritatea ei este mai mare decât la geamul de acril.
Geam din plastic - Sticlă acrilică, se găsește la toate modelele, cu excepția cazurilor menționate. Se folosește în primul rând pentru modelele de ceasuri pentru copii.
Geam din safir - Cristalul din safir este un safir sintetic, reprezintă versiunea transparetntă a corindonului. Este modelul de sticlă cel mai rezistent care se folosește pentru ceasuri. Însă asta nu înseamnă că nu poate fi zgâreiat pentru abraziuni și dungi este mai rezistent.
Geam sferic - Cupola din sticlă e sub forma de lentilă, care asigură o citire mai bună de pe cadran.
Cristal mineral cu strat din safir - de bază este cristalul mineral acoperit cu un strat de safir.Acest strat face geamul mai rezistent la scârâieturi, dar nu este absolut nezgârâietor.
:
minerale
Impermiabilitate ?Rezistență la apăIndicile specificat corespunde nivelului de impermiabilitate. Pentru mai multe informații consultați tabelul de rezistență la apă din dicționarul de ceasornicărie. :50 m - duș
Dimensiune ?MărimiDimensiunele ceasurilor se măsoară astfel: lățimea carcasului fără coroană x înălțimea carcasului x grosimea carcasului. Descrierea de măsurare a ceasului și imaginea o puteți găsi în dicționarul de ceasornicărie. :36x36 mm

Ați vizualizat urmatoarele produse

  • Liu.Jo Sprint Prugna TLJ1144
info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Alegeți din 31 800
de produse
x
prvni