Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Derby Nero TLJ832

Brand: Liu.Jo Cod: hLJ137

Descriere

ceasuri bărbătești din atelierul Calificativele Liu.Jo sunt potrivite pentru toți oamenii care trăiesc un stil de viață activ și de asemenea , ca pentru a decora cu accesorii elegante. Fața accidentat negru va avea trei ciferníčky multifuncțională și o fereastră pentru ștampila dată, datorită indicilor luminescente și mâinile sunt la el, veți vedea în mijlocul nopții. Caracteristica cea mai proeminentă este ceasul , dar cu siguranță , locuințe masiv, cu un model distinctiv. Orologere încheietura mâinii capsate silicon curea, ceea ce nu este plăcut numai la atingere, în plus, este ușor de întreținut și hipoalergenic. Completa tinuta in stil.

Observații

Ceasul se livrează în Liu.Jocutia originală Liu.Jo.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
silicon
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
45 x 49 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
Datieră
Luminiscență
indicator și index
Cronometru
cu o precizie de 1.10 secunde, max. 60 minute
Brand: Liu.Jo

Italian de moda marca Liu.Jo a fost infiintata in 1995 ca o mica fabrica de textile. Astăzi, acesta este unul dintre cele mai prestigioase branduri de moda, care se mișcă în lumea modei, bijuterii și ceasuri. Ceasuri Liu.Jo design original

remarcabil și originalitate.

Liu.Jo
zile
:
ore
:
minute
:
secunde