Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lively K4U23626

Brand: Calvin Klein
Uita-te la femei de lux a lui Calvin Klein incanta femeie care iubește eleganța și simplitate. Ceasuri elvețiene Calvin Klein sunt fabricate din otel placat cu aur de înaltă calitate. A crescut de… Descriere și parametrii

Descriere

Uita-te la femei de lux a lui Calvin Klein incanta femeie care iubește eleganța și simplitate. Ceasuri elvețiene Calvin Klein sunt fabricate din otel placat cu aur de înaltă calitate. A crescut de culoare de aur le face chiar mai luxos bucată. Ceasuri sunt cadoul perfect pentru ocazii speciale.

Observații

Ceasul se livrează în Calvin Kleincutia originală Calvin Klein.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri elvețiene
Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
aurit - oțel
Curea
aurit - oțel
Culoarea curelei/brățării
aur roz
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
34 x 34 x 8 mm

Produsul este, de asemenea, în secțiunile