Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

147OYS3-ODSILVER20

Brand: LLARSEN
Ceasurile de la marca daneză LLarsen sunt accesoriile potrivite pentru ocazia vacanței și de zi cu zi. La prima vedere, vei fi atras de un cadran clasic într-o culoare aurie plăcută acoperită de un… Descriere și parametrii

Descriere

Ceasurile de la marca daneză LLarsen sunt accesoriile potrivite pentru ocazia vacanței și de zi cu zi. La prima vedere, vei fi atras de un cadran clasic într-o culoare aurie plăcută acoperită de un cristal de safir, care este mai rezistent la zgârieturi și păstrează o strălucire strălucitoare chiar și după ani de purtare. La încheietura mâinii, ceasul este tuns cu o curea din piele metalică argintie, care conferă întregului aspect inconfundabil. Răsfățați-vă cu calitatea scandinavă și fiți mereu cochete.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
39 x 44 x 7 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde