Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Helena 137SWS3-MS3-18

Brand: LLARSEN
Marca daneză LLarsen vă va încânta prin designul său curat și atemporal, ceea ce îl face o potrivire perfectă pentru orice ocazie. Cadranul alb este decorat cu un cronograf ca o a doua, mâini simple,… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Marca daneză LLarsen vă va încânta prin designul său curat și atemporal, ceea ce îl face o potrivire perfectă pentru orice ocazie. Cadranul alb este decorat cu un cronograf ca o a doua, mâini simple, indexuri și un marcaj de date la poziția trei. Toate acestea sunt acoperite de un cristal de safir care își păstrează strălucirea unică chiar și după ani. Carcasa urmărește mișcarea perfect adaptabilă din Milano, care se adaptează întotdeauna perfect formei mâinii tale. Carcasa și tracțiunea sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Pariați pe calitatea nordică care nu vă va dezamăgi.

Parametrii

Cronograf
1 cronograf
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
18 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
35 x 39 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde