Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Nikolaj 143SWD3-SWOOD20

Brand: LLARSEN
Indiferent dacă purtați o cămașă călcată cu precizie sau o ținută casual confortabilă, un ceas al mărcii daneze LLarsen vă va regla întotdeauna ținuta. Cadranul lor luminos te atrage la prima vedere… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Indiferent dacă purtați o cămașă călcată cu precizie sau o ținută casual confortabilă, un ceas al mărcii daneze LLarsen vă va regla întotdeauna ținuta. Cadranul lor luminos te atrage la prima vedere cu mâinile albastre și o secundă excentrică în poziția 6. Cadranul este acoperit cu un cristal de safir, care este mai rezistent la zgârieturi și păstrează o strălucire strălucitoare chiar și după ani de purtare. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, încheietura este fixată cu o curea din piele maro. Decorează cu un domn demn autentic.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
1 cronograf
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
cafeniu
Sticlă
safir
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
41 x 46 x 7 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde