Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

R2385MX9

Brand: Lorus
Ceasurile Lorus sunt perfecte pentru orice școală sau școlară. Cadranul lor albicios este decorat cu mâini și indexuri luminiscente pentru a asigura o lizibilitate perfectă a timpului. Dacă este… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Ceasurile Lorus sunt perfecte pentru orice școală sau școlară. Cadranul lor albicios este decorat cu mâini și indexuri luminiscente pentru a asigura o lizibilitate perfectă a timpului. Dacă este necesar, puteți ilumina întregul cadran cu iluminare electrică . Carcasa albastră din plastic se conectează perfect la cureaua plăcută din poliuretan. Fiecare iubitor de apă va aprecia rezistența apei până la 100 de metri, ceea ce face posibilă înotul cu un ceas la încheietură. Accesoriu sport care nu se obosește niciodată.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
poliuretan
Culoarea curelei/brățării
albastru
Sticlă
plastic
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
27 x 31 mm

Funcție

Alte
iluminat
Luminiscență
indicator și index
Iluminare
iluminare electrică
zile
:
ore
:
minute
:
secunde