Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

RT309BX9

Brand: Lorus
Uita - te de brand proiectat de Lorus aprecia fiecare domn modern , cu o înclinație pentru accesorii de ochi-prinderea. Cadran negru prinde ochiul cu mâinile și indici luminescente, care asigură… Descriere și parametrii

Descriere

Uita - te de brand proiectat de Lorus aprecia fiecare domn modern , cu o înclinație pentru accesorii de ochi-prinderea. Cadran negru prinde ochiul cu mâinile și indici luminescente, care asigură lizibilitatea perfectă a timpului. Cei trei vor servi funcție cronometru cronograf și 24 de ore de timp, există și Dater situate între indicii de 4 și 5, dar majoritatea va lua o combinație de detaliu rafinat negru și galben , care se repetă pe o curea din piele perforată. Pariați pe ceas, care va deveni un companion indispensabil pentru aventurile tale de zi cu zi.

Parametrii

Țara de origine
Ceasuri japoneze
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
44 x 52 x 11 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 60 minute

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde