Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bliss L18707/3

Brand: Lotus
Ceas de modă al mărcii spaniole Lotus pentru toate femeile care urmăresc ultimele tendințe și așteaptă cu nerăbdare accesorii de calitate. La prima vedere vei fi atras de cadranul arborelui vieții și… Descriere și parametrii
Design de culoare (3):
Mai

Descriere

Ceas de modă al mărcii spaniole Lotus pentru toate femeile care urmăresc ultimele tendințe și așteaptă cu nerăbdare accesorii de calitate. La prima vedere vei fi atras de cadranul arborelui vieții și de mâinile aurite. Pietrele strălucitoare, așezate pe carcasa de oțel și cadran, strălucesc cu fiecare mișcare. Ceasul este fixat la încheietura mâinii printr-o curea de piele autentică. Pariați pe ceasurile Lotus, care vor deveni însoțitorul dvs. indispensabil.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Decorare
pietre din sticlă
Dimensiune
29 x 34 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde