Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chrono L18688/1

Brand: Lotus
Ceas de modă al mărcii spaniole Lotus pentru toți bărbații care caută un accesoriu elegant și practic. La prima vedere, veți fi atras de o față de ceas albastru, decorată cu trei cronografii cu… Descriere și parametrii

Descriere

Ceas de modă al mărcii spaniole Lotus pentru toți bărbații care caută un accesoriu elegant și practic. La prima vedere, veți fi atras de o față de ceas albastru, decorată cu trei cronografii cu funcție de cronometru, față de ceas de 24 de ore și timbru de dată . Ceasul are 10 ATM-uri impermeabile, care vă permite să înotați cu ceasul. O lizibilitate excelentă chiar și pe întuneric asigură mâini luminiscente cu indici . Ceasul este complet realizat din oțel inoxidabil. Pariați pe ceasuri care vor deveni însoțitorul dvs. indispensabil.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
100m- înnot
Dimensiune
42 x 50 mm

Funcție

Indicator dată
Datieră
Alte
cardan 24 ore
Luminiscență
indicator
Cronometru
cu precizie 11 sucundă, max. 30 minute
zile
:
ore
:
minute
:
secunde