Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

L18184/2

Brand: Lotus Cod: hLT1023

Descriere

ceasuri bărbătești proiectat de Lotus de brand este alegerea potrivită pentru fiecare om modern. La prima vedere, vei iubi cadran lor de culoare roșu aprins, cu două cronometre semnificative pe care le va informa cu privire la data și ziua curentă a săptămânii. Incheietura ceas-cusute curea din material plastic masiv. Răsfățați-vă cu un supliment care da pofta tinuta si suc.

Observații

Ceasul se livrează în Lotuscutia originală Lotus.

Parametrii

Cronograf
2 cronografe
Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
plast
Curea
cauciuc
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Greutate
52
Dimensiune
44 x 49 x 13 mm

Funcție

Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator și index
Brand: Lotus

Lotus ceasuri succes constă în combinația de calitate clasic și un design modern

. Datorită celor mai noi tehnologii de fabricație poate oferi atât un preț foarte accesibil. Ceasuri Lotus Excel execuție precise. Seria Marc Marquez este o ediție specială de Moto GP și este decorată în aparență závodnického.

Lotus
zile
:
ore
:
minute
:
secunde