Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Moto GP Marc Marquez L18241/4

Brand: Lotus Cod: hLT1022

Descriere

Vuiet de mașini grele, mirosul anvelopelor arse și o viteză amețitoare. Toate acestea atrage milioane de telespectatori în fiecare an pe circuite de curse sau ecrane de televiziune, uitam unde faimosul Moto GP. În cazul în care sunteți printre fanii lor, tu, tu știi că ultima dată când acest sport prestigios domneste talentat spaniolul Marc Marquez a Repsol în culori tipice. Dacă doriți ca să dea împrejurimile clare pe care te înveselească in urmatoarea cursa Moto GP, fixați încheietura ceasuri care poartă numele Lotus tânărului atlet. cadran negru este decorat cu trei cronografe cu data, zi a săptămânii și timp de 24 de ore pe zi. Cu siguranță vom atrage chiar și numărul de 93 Mârquez, iar detaliile roșii pe care le puteți găsi pe curea din piele de înaltă calitate. Decora accesoriul încheietura mâinii pe care mediul dumneavoastră nu lăsați neobservat.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
3 cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
piele
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
50 m - duș
Dimensiune
46 x 50 x 11 mm

Funcție

Alte
cardan 24 ore
Indicator dată
zile în săptămână - Datieră
Luminiscență
indicator și index
Brand: Lotus

Lotus ceasuri succes constă în combinația de calitate clasic și un design modern

. Datorită celor mai noi tehnologii de fabricație poate oferi atât un preț foarte accesibil. Ceasuri Lotus Excel execuție precise. Seria Marc Marquez este o ediție specială de Moto GP și este decorată în aparență závodnického.

Lotus
zile
:
ore
:
minute
:
secunde