Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Smart Casual L18731/2

Brand: Lotus
Ceas de modă al mărcii spaniole Lotus pentru toate femeile care caută un accesoriu elegant și practic. La prima vedere vei fi atras de un cadran roz deschis, care este decorat cu mâini și indexuri… Descriere și parametrii
Design de culoare (9):

Descriere

Ceas de modă al mărcii spaniole Lotus pentru toate femeile care caută un accesoriu elegant și practic. La prima vedere vei fi atras de un cadran roz deschis, care este decorat cu mâini și indexuri simple. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii prin tragere din oțel inoxidabil din Milano . AVC are un sistem cu clic simplu, datorită căruia puteți pur și simplu să-l decuplați și să-l fixați pe altul. Pariați pe ceasuri care vor deveni însoțitorul dvs. indispensabil.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel
Curea
oțel - easy click - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
30 m- ploaie
Dimensiune
33,5 x 37 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde