Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Smart Casual L18736/3

Brand: Lotus
Ceas de modă al mărcii spaniole Lotus pentru toți bărbații care caută un accesoriu elegant și practic. La prima vedere vei fi atras de un cadran negru, care este decorat cu mâini și indexuri simple.… Descriere și parametrii

Descriere

Ceas de modă al mărcii spaniole Lotus pentru toți bărbații care caută un accesoriu elegant și practic. La prima vedere vei fi atras de un cadran negru, care este decorat cu mâini și indexuri simple. Ceasul este tăiat la încheietura mâinii printr-o atracție plăcută din Milano din oțel inoxidabil. AVC are un sistem cu clic simplu, datorită căruia puteți pur și simplu să-l decuplați și să-l fixați pe altul. Pariați pe ceasuri care vor deveni însoțitorul dvs. indispensabil.

Parametrii

Mărimea
mare (lățime 4-5,49 cm)
Cronograf
Fără cronografe
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
oțel - Acoperire PVD
Curea
brățară milanese - oțel - easy click - Acoperire PVD
Culoarea curelei/brățării
Negru
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
40 x 48 mm

Funcție

Luminiscență
indicator
zile
:
ore
:
minute
:
secunde